Няма да повярвате какво се случи с Мелания Тръмп (ФОТО)

Гласувайте за статията

Напоследък климатичните условия са срещу нея

Мнозина не могат за повярват какво се случи с първата дама на САЩ – Мелания Тръмп.

Оказва се, че дори и Мелания Тръмп не е застрахована от последиците от климатичните условия.

Първо проливен дъжд намокри бялата й рокля, изработена от дизайнерката Каролина Ерера. С нея тя отпразнува един от най-значимите американски празници – Денят на Независимостта, който бе на 4-ти юли.

Мелания Тръмп

Напоследък климатичните условия са срещу нея

Това породи вълна от коментари и публикации в Туитър. В крайна сметка те единодушно шеговито обявиха стопанката на Белия дом за „Мис мокра фланелка“.
Потребителите не пропуснаха да отбележат колко лош избор на тоалет е направила г-жа Тръмп. Всички станаха свидетели как след бурята намокреният плат започна да прозира, разкривайки повече от необходимото.

Само няколко дни по-късно, времето отново не е на нейна страна и пристигайки във Вашингтон от Западна Вирджиния, тя трябваше да се пребори с бурните ветрове, които я посрещнаха на летището.

Не само това. Роклето на Мелания се вдигна и за малко не се най-милото й. 49-годишната Мелания Тръмп обаче успя да запази завидно самообладание докато слизаше по стълбите от самолета, макар виелицата да рошеше пуснатата ѝ свободно коса.

Факт е, че дори и да е изпитвала дискомфорт от обективите, които заснемаха всяка нейна крачка надолу по стъпалата, тя изобщо не го показа, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар