Мария Игнатова нагорещи мрежата (ФОТО)

0

Блондинката се показа с доста оскъдно облекло

Бившата изгора на комика Димитър Рачков – Мария Игнатова, най-после излезе от скривалището си. За никого не е тайна, че след раздялата им тя се бе затворила у дома и цепеше стотинката на две.

Е, за нейно огромно щастие този момент вече е зад гърба й. Водещата на „Господари на ефира“ Мария Игнатова нажежи страстите до краен предел с провокативно облекло по време на снимките на втория епизод от новия формат на популярното предаване.

Мария Игнатова
Блондинката се показа с доста оскъдно облекло

Както вече стана ясно, „Господари на ефира“ окончателно слизат от телевизионния ефир. Те вече ще се излъчват само в интернет. Затова и новото име на предаването е „Господари на уеба“. В първия епизод на предаването водещи бяха Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Второто предаване, което беше качено на сайта на „Господарите“, е с участието на Мария Игнатова и Румен Угрински. Снимките на епизода са направени пред басейн, а блондинката е облечена в доста оскъдно облекло, което няма как да остане незабелязано.

Дори в няколко кадъра бившата половинка на Димитър Рачков показва голи бедра, за които могат да завидят много нейни колежки. За капак колегата й Румен Угрински си позволи невинно да шляпне Игнатова и по този начин допълнително хвърли фокуса върху апетитните форми на блондинката.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.