Краси Радков смени попрището

Гласувайте за статията

По всяка вероятност финансовите им взаимоотношения ще продължат и след края на шоуто

Комикът Краси Радков от „Шоуто на Слави“ направи рязък завой по отношение на кариерата си.

Оказва се, че дори и след края на „Шоуто на Слави“, комикът и семейството му няма да останат гладни. Той е подсигурил бъдещето си след финала на шоуто, който, както вече бе обявено, ще е на 31 юли.

Краси Радков

По всяка вероятност финансовите им взаимоотношения ще продължат и след края на шоуто

След 14-годишна вярна служба на Дългия комикът е решил да поеме по нов път. От няколко месеца насам актьорът се е преквалифицирал в певец. Той дори удря в земята по участия колегата си Борис Солтарийски и цяла плеяда други родни певци.

Оказва се, че Радков е изключително търсен от кръчмарите в София и провинцията за концертни изяви. Артистът извивал глас за 2500 лева. При все, че хонорарът е изключително нисък като се има предвид, че чалга звездите от ранга на Преслава, Азис и Софи Маринова не вадят микрофона за по-малко от 7 бона, актьорът все пак е доволен.

От друга страна обаче актьорът предизвиквал по-голям интерес, защото привличал и по-улегнали клиенти в заведенията, където го канели. В репертоара му влизали всички чалга произведения на шефа му Трифонов и „Ку-ку бенд“, ретро фолкхитове, както и неговите авторски парчета, които бълва от няколко месеца. Те отново са с ориенталски привкус, а в тях Краси Радков си партнира с чалга ветераните Тони Стораро и Сашо Роман.

Откакто пропял, Краси Радков бива търсен все по-рядко за актьорски халтури. За момента той все още отчита част от певческите си хонорари на Слави Трифонов, тъй като договорът му с него не е приключил.

Не е изключено финансовите отношения помежду им да продължат и след края на шоуто, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар