Баретата на почивка в Италия, след като съдът го пусна да се лекува (ФОТО)

Баретата на почивка в Италия, след като съдът го пусна да се лекува (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Баретата обикаля бутиците в Италия

Докато магистратите от Специализирания съд вярват,  че Златомир Иванов, по-известен като Баретата, е на лечение в реномирана реномирана немска клиника, той се забавлява. Иванов обикаля забележителностите и бутиците в Италия, научи „Ретро“.

Преди дни криминално проявеният Златомир, който е подсъдим за източване на 5.5 млн. лева ДДС от сделки с горива, е бил изпратен от гардовете си на летището. Той се качил в самолет на „Луфтханза“ за Мюнхен. Според запознати, пътуването му до там е заради хирургическа интервенция.
След като няколко пъти магистратите не уважиха молбата му да му разрешат пътуване зад граница, той най-после се сдоби с желаното разрешение. След дъжда от куршуми, който се изсипа върху него преди шест години, той  едва се спаси. Но все още се бори с поражения в областта на слабините. От тогава Баретата претърпя 5 операции в частни клиники в Германия и Австрия.

Вместо в Мюнхе, Златомир Иванов се забавлява заедно с жена си Калина.

В социалната мрежа дори се появи семейна снимка на Иванови от италианския град.

Заради уважената молба на бившия командос да пътува в чужбина, бе отложено делото срещу него и срещу Милко Милков-Понса, Росен Драгнев-Капитана, Иван Колев и изчезналия Кирил Илиев. Процесът е отложен за септември заради „необходимостта“ главния обвиняем да се подложи на лечение, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар