Появи се пикантно фото с Виктор Николаев

Гласувайте за статията

Пикантното фото показва Виктор Николаев в друга светлина

Появи се пикантно фото, на което Виктор Николаев се плацика на морето в компанията на свои колежки, видя „Ретро“. На фотоса до него е бившата му екранна партньорка Ани Цолова, Ани Салич и още две дами от колектива на Нова тв. Фотосът е заснет от колеги на Николаев по време на тиймбилдинг на морето. Ежегодно от Нова тв организират груповите почивки по няколко дни, чиято цел е сплотяване на екипа.

По всичко личи, че практиката е ефективна, след като считаният за мъж под чехъл Виктор Николаев е способен да се забавлява с обвързаните си колежки.

Едва ли жена му Людмила е доволна от факта, че той си прекарва по-добре на почивките със своите колежки, отколкото на тези с нея и дъщеря им. От екипа на „Здравей, България“ разкриват, че често журналистката от БНР спретвала скандали от ревност на мъжа си.

Заради нея той се отказа от навика си да изпраща до дома първо бившата си колежка Ани Цолова, а след това и нейната заместничка Аделина Радева.

Людмила, която е по-голяма от тв водещия с цели десет години, ръководи с мъжки семейството и държи под чехъл журналиста, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар