Горещ слух: Слави Трифонов купи телевизия

Гласувайте за статията

Горещ слух за Слави Трифонов се носи в медийното пространство

Поредният горещ слух за Слави Трифонов гласи, че той е купил телевизия „Евроком”, дочу HotArena.

Ако се вярва на тиражираните слуховете, сделката е била реализирана буквално преди няколко дни. Очаква се в най-скоро време покупката на Слави Трифонов да бъде оповестена.

На този етап нито той, нито мениджърите на „Евроком” коментират тези твърдения. Служители в телевизията признаха, че в коридорите на медията се носи усилено този слух, но шефовете категорично отричат. Слави Трифонов нито веднъж не се е появявал в студио на тази телевизия.

След като Трифонов обяви, че преустановява ангажимента си към Би Ти Ви, плъзна слух, че той води преговори за покупка на медията. Тогава се заговори, че Дългия ще плати сумата от 8 милиона евро. В крайна сметка цената е била намалена на 12 милиона лева. Покупката е финансирана с лични спестявания и банков, който е със срок от 5 години.

Източник на „Уикенд” разкри, че телевизията ще бъде изцяло променена. Новото й име ще бъде „Канал 7/8”. Тя ще бъде кръстена на продуцентската компания на Слави Трифонов „Севън ейт продакшън”. Според информацията, от телевизионния ефир Дългия ще загрява за бъдещата си политическа кариера, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар