Десислава Радева: Хващала съм гората, за да намеря себе си!

Десислава Радева: Хващала съм гората, за да намеря себе си!
5 (100%) 1 vote
Жената до президента закръгли 50 години на 9 юли

За разлика от предишната първа дама, която стачкуваше и не застана до съпруга си дори по протокол, настоящата подкрепя мъжа си, комуникативна е, дори дава интервю на Карбовски – пише в. „Уикенд“. В очите на избирателя нейната лична история прилича на тази на Пепеляшка. На бургаското момиче, принудено от бедността да работи отрано, което днес обикаля света и се снима с най-известните хора на планетата. Но едва ли знаят, че досега не ѝ е останало време да разгледа нито един град или че ѝ тежи липсата на възможност да седне в улично кафене и да наблюдава хората. Или че за да потанцува, се налага да се крие.

„В душата си съм вечното дете. И сега, когато влязох в толкова различна от сегашната реалност, най-много се страхувам да не загубя тази непосредственост, тази чистота на възприятията. Да не се променя, или поне не много…“ – споделя Десислава Радева.

Преди това в живота й има период, в който е напуснала София и е „хващала гората“ съвсем реално. Пожелала да се отърси от обезличаването, работейки от сутрин до вечер, загубвайки представа за човешката страна на живота. Майка ѝ продала апартамента в Бургас и заживели в отдалечено село. През тези 4 години е сяла, копала и плевила, детето ѝ е било коледарче, посрещали лазарки, учили се на занаяти и мъдрости от селските хора.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар