Седмичен хороскоп за 14-20 юли, провокации за Скорпионите, манипулации за Водолеите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
Оставете се през следващите дни да ви води сърцето – мислите ли твърде дълго, ще започнете да се колебаете, а и нищо чудно да попаднете в капана на страховете си. Точно сърцето ви знае какво ви кара да се чувствате добре. Може да добиете смелост да поемете по нов път, за да осъществите желанията си. Очакват ви вълнуващи събития в любовта.

Скорпион
През седмицата хората и обстоятелствата ще ви провокират. В душата ви лесно ще настъпи смут особено ако става дума за личности, с които сте свързани емоционално, или за съкровени желания, които по някаква причина не успявате да постигнете. Макар че чувствата ви са напълно разбираеми, опитайте се да не драматизирате прекалено, не влизайте в излишни битки – така ще си загубите времето и ще разпилеете силите си напразно.

Стрелец
През идната седмица всичко ще се случва по-лесно, ако успеете да се адаптирате – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Може партньорът да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо – какъвто и да е случаят, решаващо ще бъде не толкова самото събитие, колкото вашата реакция спрямо него. Не пренебрегвайте вътрешния си свят и открийте време за почивка.

Козирог
Не се безпокойте, ако през следващите дни се окаже, че трудно постигате сомоконтрола, с който толкова много се гордеете. Може да реагирате емоционално, все пак не сте от желязо. Колкото по-дълго сте се сдържали, толкова по-вероятно е сега да избухнете. Някои от вас ще започнат да критикуват другите или ще се настроят срещу любимия човек. Имайте предвид обаче, че по този начин ще почувствате още по-голямо безсилие.

Водолей
В разгара на лятото отношенията с колегите ви ще се усложнят. Възможно е да се превърнете в обект на нечии манипулации, да говорят зад гърба ви или да се опитат да се възползват от вас. Не е нужно да се превръщате в параноици, но все пак имайте едно наум, че нещата може да не са каквито изглеждат. Към средата на периода ще стигнете до някакво разкритие – за себе си или за друг човек.

Риби
Препоръката към вас е да поемате по-малко задължения и отговорности. Посветете времето си на забавления и на творчески дейности. За тези от вас, които се занимават с творческа работа или са открили своята страст, седмицата ще бъде изпълнена с възможности да разгърнат потенциала си и да се изявят. Ще имате вдъхновени, въображението ви ще се развихри и ще изпитвате удоволствие от това, което правите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар