Седмичен хороскоп за 14-20 юли, изненада за Телците, любовни чувства за Раците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за седмицата, според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Началото на седмицата няма да е толкова ударно, колкото ви се иска – възможно е да се чувствате уморени или да се изнервяте от най-малкото нещо. Хората около вас ще ви предизвикват с поведението си. За да не си създавате излишно напрежение, би било добра идея да ограничите малко контактите и да прекарате повече време вкъщи.

Телец
През дадения период ще се стремите най-вече към сигурност и стабилност – ще ви липсва желание да правите експерименти и да се впускате в рискови начинания. И все пак е възможно точно през следващите дни да се случи нещо неочаквано. Едва ли обаче вие ще сте инициаторите – по-скоро любимият човек ще ви поднесе изненада или до вас ще стигнат новини, които ще ви сварят неподготвени.

Близнаци
Сега непостоянната ви природа ще се изяви в цялата си прелест. Ще превключвате много бързо от едно настроение към друго – в един момент може да сте много развълнувани и весели, а в следващия – тъжни и мрачни. Безсмислено е да се борите с тази ваша склонност, затова по-добре приемете, че периодът е такъв. Дори да си сложите маската на безгрижие и да успеете да заблудите околните, себе си не бихте могли да излъжете.

Рак
Добре би било да пробвате нещо различно или да се изявите по нов начин. Не е моментът да проявявате колебание и да очаквате желаните неща да ви паднат от небето – бъдете по-смели и по-дейни. Мислите на много от вас ще се въртят около любовта. Ако сте обвързани, ще изпитате потребност да получите подкрепа от човека до себе си.

Лъв
В средата на юли преживяванията ви по всяка вероятност ще са свързани с миналото – с хора, с проблеми, дори с чувства. Уж сте ги оставили зад гърба си, но сега отново ще се върнат. Безсмислено е да се ядосвате, че ваши действия от миналото ви пречат и не ви позволяват да живеете пълноценно в настоящето и да се устремите към бъдещето.

Дева
За вас идната седмица ще се окаже доста успешен период. Ще се открие възможност да посеете семената на бъдещи инициативи, така че гледайте напред. Осмелете се да мечтаете, правете планове – както краткосрочни, така и дългосрочни. Ако сега поставите началото на нещо ново, по всяка вероятност нататък нещата ще тръгнат лесно и ще имате попътен вятър. Потребно е обаче да обърнете по-голямо внимание на личния си живот.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар