Бившата на Румен Радев черпи за бебе

Гласувайте за статията

Бившата на Румен Радев почерпи за бебето

Първата съпруга на президента Румен Радев черпи за бебе. Гинка Кесякова е на седмото небе от щастие и причината за това е, че семейството й се е увеличило с още един член. Тя стана леля за трети път.

Банкерката почерпи колеги и приятели за появата на третата си племенничка, научи „Ретро“.

Преди броени дни на брата на Гинка – Тошо, се родила още една дъщеричка. Специално за събитието банкерката си е взела няколко почивни дни и е пътувала до родния Пловдив. Всичките й близки живеят дам. Именно от дома й в Пловдив я взел Румен Радев за своя съпруга.

Брат й много съжалява, че бракът й се разпадна и се надява него да не го сполети същата участ. Но тежко приема развода майката на Гинка, която работи като лаборантка в Пловдив. Заради нея банкерката често пътува до родния си град. Тя е много привързана към брат си. Децата й също са много близки с братовчедките си и всички роднини. Това става ясно от активността им в социалните мрежи.

Банкерката очаква с нетърпение летния си отпуск. Няколко дни от него ще посвети само на трите си племенници. Откакто са се родили, бившата  съпруга на Румен Радев не спира да ги затрупва с подаръци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар