Даниел Петканов с кола втора ръка за Александра (Вижте какво разкри репортерът) Преглеждания: 4249

6 седмици отнема на Даниел Петканов да подготви изненадата за Алекс сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Даниел Петканов тунингова новата кола на Александра

Даниел Петканов подари на Александра кола втора ръка. Лудият репортер изненада своята съпруга с кола преди около месец. Това сподели самата Алексанадра профилите си в социалните мрежи.

„Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах, че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и като ми каза, че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола“, написа Александра в профила си.

А днес двамата с Дани разкриха нови подробности за самия подарък и как се е случило всичко. Първоначално Александра не може да повярва, че колата е за нея. А когато разбира, че е е истина, сълзи от щастие се стичат от очите й.

В канала си Алекс и Дани споделят, че изненадата на Лудия репортер дори е довела до семеен конфликт. „Предходната седмица се скарахме, защото бях организирал вече изненадата и имахме уговорка да ходим на кино и ресторант, но Александра си промени плановете в последния момент и това ме беше ядосало много, защото организирах този ден от месец и половина“, обяснява Дани във видеото.

Лудият репортер казва още, че цялата изненада му е отнела около шест седмици. Дани е подготвил и изпипал всеки малък детайл, за да бъде всичко перфектно. Намирането на колата в автокъща, уговаряне на параметрите по сделката, поправката на някои дребни детайли, прехвърлянето на колата, регистрацията й в КАТ, организирането на ресторанта, отнема повече от месец на репортера.

Дани обаче не пропуска да обърне внимание и на „онези малки, но съществени детайли“, които да допълнят цялото преживяване. Персонализираният регистрационен номер, персонализираните стикери за стъклата на автомобила, количката – макет, копие на реалната кола, тениската и шапката на „Dodge“, любимите й цветя в любимия й цвят, лейката в цвета на Челинджъра и дори покривалото, също коствали на Дани големи усилия и много време.

Тунинг

Преди да подари колата на Алекс, Лудият репортер реши да я тунингова и да поправи някои „дребни детайли“. За да бъде всичко в тон и по вкуса на Алекс, Дани сменя дори коланите в колата с червени като се шегува, че това ще вдигне мощността на колата, която е с 310 конски сили. Разглобяването и сглобяването на колата отнема около 3 часа, заради счупването на инструментите и търсенето на други, обяснява Лудия репортер препятствията, през които е преминал. Дани остава разочарован и от „бързото“ обслужване в КАТ.

Ден преди да поднесе изненадата на Александра Петканов прилежно залепи и всички персонализирани стикери по новото возило на съпругата си.

6 седмици отнема на Даниел Петканов да подготви изненадата за Алекс сн. Инстаграм
6 седмици отнема на Даниел Петканов да подготви изненадата за Алекс сн. Инстаграм

„Смятам, че любовта не се измерва в предмети, в пари, в коли, в екскурзии… Това е един жест. Покрай многото други нематериални жестове, които Алекс е оценявала, искам да направя и един материален, който е плюс за цялото семейство“, обяснява Дани своя жест към Александра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.