Даниел Петканов с кола втора ръка за Александра (Вижте какво разкри репортерът)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов тунингова новата кола на Александра

Даниел Петканов подари на Александра кола втора ръка. Лудият репортер изненада своята съпруга с кола преди около месец. Това сподели самата Алексанадра профилите си в социалните мрежи.

„Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах, че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и като ми каза, че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола“, написа Александра в профила си.

А днес двамата с Дани разкриха нови подробности за самия подарък и как се е случило всичко. Първоначално Александра не може да повярва, че колата е за нея. А когато разбира, че е е истина, сълзи от щастие се стичат от очите й.

В канала си Алекс и Дани споделят, че изненадата на Лудия репортер дори е довела до семеен конфликт. „Предходната седмица се скарахме, защото бях организирал вече изненадата и имахме уговорка да ходим на кино и ресторант, но Александра си промени плановете в последния момент и това ме беше ядосало много, защото организирах този ден от месец и половина“, обяснява Дани във видеото.

Лудият репортер казва още, че цялата изненада му е отнела около шест седмици. Дани е подготвил и изпипал всеки малък детайл, за да бъде всичко перфектно. Намирането на колата в автокъща, уговаряне на параметрите по сделката, поправката на някои дребни детайли, прехвърлянето на колата, регистрацията й в КАТ, организирането на ресторанта, отнема повече от месец на репортера.

Дани обаче не пропуска да обърне внимание и на „онези малки, но съществени детайли“, които да допълнят цялото преживяване. Персонализираният регистрационен номер, персонализираните стикери за стъклата на автомобила, количката – макет, копие на реалната кола, тениската и шапката на „Dodge“, любимите й цветя в любимия й цвят, лейката в цвета на Челинджъра и дори покривалото, също коствали на Дани големи усилия и много време.

Тунинг

Преди да подари колата на Алекс, Лудият репортер реши да я тунингова и да поправи някои „дребни детайли“. За да бъде всичко в тон и по вкуса на Алекс, Дани сменя дори коланите в колата с червени като се шегува, че това ще вдигне мощността на колата, която е с 310 конски сили. Разглобяването и сглобяването на колата отнема около 3 часа, заради счупването на инструментите и търсенето на други, обяснява Лудия репортер препятствията, през които е преминал. Дани остава разочарован и от „бързото“ обслужване в КАТ.

Ден преди да поднесе изненадата на Александра Петканов прилежно залепи и всички персонализирани стикери по новото возило на съпругата си.

6 седмици отнема на Даниел Петканов да подготви изненадата за Алекс сн. Инстаграм

6 седмици отнема на Даниел Петканов да подготви изненадата за Алекс сн. Инстаграм

„Смятам, че любовта не се измерва в предмети, в пари, в коли, в екскурзии… Това е един жест. Покрай многото други нематериални жестове, които Алекс е оценявала, искам да направя и един материален, който е плюс за цялото семейство“, обяснява Дани своя жест към Александра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар