Кичка Бодурова: Човек трябва да извоюва правото си да казва каквото мисли (Вижте още)

Гласувайте за статията

Известността не тежи на Кичка Бодурова

Известността не тежи на Кичка Бодурова. Певицата има 29 албума, пее на четири езика и е правила концерти на пет континента. Родена е в Бургас, но живее от почти 30 години в Америка. Идва си в България през лятото – за почивка и да зарадва с концерти многобройните си почитатели.

Кичка даде специално интервю  за предаването „Култ“. Певицата не крие, че се радва на любовта на хората, които я разпознават и я спират не само в родния й град Бургас. „Те ме спират не само в Бургас. Спират ме навсякъде и за мен това не е приятно, но съм щастлива, защото виждам, че не само ме познават, но и ме обичат. Когато виждаш, че си обичан, това е голямо щастие“, казва Бодурова пред водещата Поли Гергушева.

Певицата признава още, че известността не й тежи. „За моя голяма радост известността не ми тежи много, защото аз от много време съм далеч от България и когато дойда тук, аз я очаквам и съм щастлива, че все още я имам след толкова години, че след толкова години успях да запазя обичта на хората“, споделя Кичка.

Бодурова винаги е била и продължава да бъде до болка откровена във всяко свое интервю. Понякога тя използва малко „по-остър език“, но това никога не й е пречело. „Не ме интересува дали ми пречи. Аз мисля, че човек трябва да извоюва правото си да казва това, което мисли“, заявява певицата за своите изказвания.

Кичка Бодурова винаги казва това, което мисли сн. btv.bg

Кичка Бодурова винаги казва това, което мисли сн. btv.bg

„Аз се научих да бъда откровена, да казвам това, което мисля. И мисля, че в това няма нищо лошо. Сигурно ми е пречело. Сигурно има хора, които не харесват това. Ние сме различни. Но мисля, че трябва да приемаме хората такива, каквито са. Ако не ти харесва, просто не ме слушай, не го приемай, но не показвай омраза. Ако нещо не ми харесва, аз го казвам, но това не означава, че този, който не харесвам, не трябва да има различно от моето мнение“, искрена е Кичка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар