Преслава „обратно в играта“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Преслава се пребори с хакерите

Преслава се пребори с хакерите. Поп фолк изпълнителката се върна „обратно в играта“. Това обяви самата тя в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук, за да съобщи, че вече е успяла да си върне профила в Инстаграм.

Новият профил на Преслава набра популярност за часове, пише „България днес“. Но това не успокои поп фолк изпълнителката, която се бори със зъби и нокти да си върне стария акаунт в мрежата. Преслава не пропусна да благодари на всичките си приятели, които й помогнаха и я подкрепиха в борбата новият й профил да достигне до повече хора. Сред тях са Азис, Златка Райкова, Глория, Миглена Каканашева – Мегз и много други.

От няколко седмици Преслава имаше проблем с профила си в Инстаграм. Поп фолк изпълнителката обяви във Фейсбук, че са хакнали официалния й профил в Инстаграм и има нов, злосторници обаче успяха да спрат достъпа и до него. „Здравейте! За съжаление старият ми профил беше хакнат. Това е новият ми профил. Работя по връщането на стария, но съжаление шансовете не са големи. Очаквам да ме последвате и тук“, написа Преслава. И новият профил на поп фолк изпълнителката обаче беше блокиран.

Преси обаче успя да разреши този проблем, който я измъчваше от няколко седмици. Разбира се, не без помощта на приятелите си. Тя благодари на всички, но най-вече на Азис. „Най-вече искам да изкажа благодарност към @azis_online_new. Знаеш, че си ГОЛЯМ“, пише Преслава, която „отново е в играта“ и отново ще радва своите върли почитатели с много снимки и клипове от участията си в нощните заведения.

Преслава си върна профил в Инстаграм сн. Инстаграм

Преслава си върна профила в Инстаграм сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката получи подкрепата на почитателите си в социалната мрежа Фейсбук. Те са щастливи, че тяхната любимка е успяла да си върне профила с Инстаграм и ще може да общува с тях чрез социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар