Светлана Гущерова и Християн на романтична ваканция във Венеция за годишнината от сватбата (Снимки)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова и Християн на луксозна почивка за 1-вата си годишнина

Светлана Гущерова и Християн се отправиха на романтично пътуване. Поводът за него бе рождения ден на Гущеров и 1-вата годишнина от сватбата на семейството. Светлана и Християн се врекоха във вечна вярност един на друг миналата година на 12-ти юли. Тогава Гущеров празнува и рождения си ден.

Младото семейство получи много поздравления по случай двойния си празник. А Светлана го отбеляза като написа мило послание към съпруга си в мрежата. В него тя за пореден път се обясни в любов на Християн. Г-жа Гущерова написа, че ще се постарае да сбъдне всичките мечти на мъжа до себе си. Светлана пише също така, че никога няма да забрави този приказен ден – 12-ти юли, деня на сватбата й с Християн.

„В живота на всеки един човек има дни, които не избледняват за цял един живот. За мен един от тях е днешният. Затварям очи и го преживявам отново, и отново… Денят, в който изпитах върховно щастие, денят, в който не просто вървях, а полетях до теб – нашата сватба!“, пише Светлана към споделените кадри от сватбата им с Християн от миналата година.

А днес г-жа Гущерова сподели и кадри от романтичното им пътуване с нейния любим по случай годишнината от сватбата им. Светлана и Християн празнуват във Венеция. Гущерова не пропусна да придружи кадрите от приказното място със сентенция за живота. „Големите предизвикателства правят живота интересен – преодоляването им  прави живота смислен“, написа Светлана в официалния си профил в Инстаграм.

Светлана Гущерова и Християн на романтична екскурзия до Венеция за годишнината от сватбата сн. Инстаграм

Светлана Гущерова и Християн на романтична екскурзия до Венеция сн. Инстаграм

Към кадрите от Венеция г-жа Гущерова получи много комплименти за външния си вид. По нищо не личи, че само преди няколко месеца Светлана стана майка на малката Анелия-Добромира. Засега Гущерова пази малкото си съкровище далеч от медийното пространство, въпреки че феновете на Светлана нямат търпение да видят първата й рожба.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар