Секретарят на Даяна попиля Меган Маркъл: Една принцеса няма право да се прави на звезда!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл получи критики и от секретаря на принцеса Даяна

Меган Маркъл има нов наставник. Патрик Джефсът публично порица херцогинята и я призова да се поучи от принцеса Даяна. Той дори предложи лично да се заеме с обучението й, с очевидната надежда да спре да създава проблеми в кралския двор и на британците.

„Принцеса Даяна бе принудена да търпи много по-голямо внимание. Но тя винаги го приемаше с усмивка и стоицизъм. Дори предпочиташе да посещава турнирите на Уимбълдън без антураж. Това означаваше, че е като всички други хора и се чувства съвсем добре сред тях“, добавя още бившият й секретар.

Той порицава Меган и по друга причина, пише „Дейли мейл“.

„Не може да се изживяваш като някаква холивудска звезда, която държи на личния си живот до маниакалност. Меган Маркъл вече не е актриса. Тя е кралска особа. Нейният луксозен начин на живот се плаща от обществото. Не може да си позволи подобни прищевки. Ако гафът на Уимбълдън беше единствен сред серията успешни изяви на Съсекс, никога не бихме решили, че нещо лошо се е случило. Но тя мина всякакви граници. Първо бебешкото парти в Ню Йорк в холивудски стил. След това упоритият й отказ да роди в тайна, а накрая и отказът да направи кръщенето на сина си публично. В същото време си позволява да ремонтира дома си за 2,4 милиона лири и после иска анонимност. Няма как да стане“, твърди още Джефсът.

Кейт Мидълтън и Уилям насила на кръщенето на Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл получи критики и от секретаря на Даяна  сн. Инстаграм/ sussexroyal

Той заяви още, че Меган трябва да вземе пример от Кейт, Софи Есекс и Камила, как да се държи на такива места. „Тя трябва да знае, че ще бъде снимана постоянно там. Всеки от тях е наясно, че ако се появи на такова място, все едно отива на фотосесия. Това е част от живота им, така че Меган не може да се държи като звезда“, казва още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар