Мадокс на Анджелина Джоли и Брад ги дава на съд (Всичко за скандала)

Мадокс на Анджелина Джоли и Брад ги дава на съд (Всичко за скандала)
4 (80%) 2 votes

Най-големият син на бившите съпрузи ще ги съди, иска  попечителство над по-малките деца

Осиновеният син на Анджелина Джоли и Брад Пит е твърде изморен от кавгите на родителите си. Мадокс се чувства омерзен от неспособността им да уредят като отговорни хора родителските си права над шестте си деца.

Младежът, който скоро ще навърши 18 години е решил да поеме сам отговорността за по-малките си братя и сестри. Като смята да предприеме най-крайната мярка и да заведе дело в съда.

Мадокс Шиван Джоли-Пит заявил на майка си, че е изтощен и съсипан от това, което се случва в семейството. Момчето не може да издържа вече на натиска върху него и останалите деца заради продължителния процес на уреждане на въпроса за попечителството.

В продължение на три години Анджелина Джоли и Брат Пит не са успели да с споразумеят помежду си и да решат този проблем. И така държат в постоянен стрес наследниците си.

Мадокс решава да поеме тази отговорност в собствените си ръце и е на път да заведе село съда сам да упражнява родителски права над останалите пет деца на бившите съпрузи.

Заявявайки на майка си своето решение младежът се надява, че с този подход ще я отрезви и ще й помогне да разбере значението на това, което се случва.

В случай, че Джоли не направи нищо и продължи да се кара с Брад Пит Мадокс ще се обърне към съда в рамките на един месец. След като стане пълнолетен ще има възможност да претендира за попечителски права над по-малките, предават от newsyou.info.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар