Деси Цонева се върна от Гърция (Вижте какво разказа за стихията)

Деси Цонева се върна от Гърция (Вижте какво разказа за стихията)
5 (100%) 1 vote

Бременната Деси Цонева се оказа в епицентъра на страшната стихия, която вилня на ръкава Касандра на гръцкия полуостров Халкидики

Деси Цонева разкри пред камерата на Нова телевизия за ужаса, който е преживяла по време на последната си почивка в Гърция.

„Оказахме се в епицентъра на този циклон. Вечеряхме в Неа Потидеа. В ресторанта получих известие на телефона си за код „червено” и предстоящи силни дъждове. Изведнъж от нищото дойде тази буря. Пред нас падна електрически стълб. Хвърчаха дървета и кофи. Изсипа се градушка. Беше нещо невиждано и ужасяващо”, споделя бременната репортерка.

Според думите й, всичко отминало за 20 минути. Градушката е нанесла големи щети на нейния автомобил, пише Факти.бг.

Деси Цонева сподели, че е била със сина си, който се уплашил много.

„Нещо страшно беше всичко, но днес има слънце и всичко е почистено. Гърците имат много добра организация“, каза репортерката.

Само преди дни Деси Цонева мина под венчило. Тя узакони връзката си с Явор Стефанов, от когото очаква дъщеричка. Момиченцето ще се появи на бял свят в началото на есента. Деси Цонева вече издаде второто име на бъдещата си наследница. Малката ще носи името на покойния си дядо Димитър Цонев – Димана. Това ще бъде второто й име. Деси Цонева предпочита да запази в тайна първото име на дъщеричката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар