Златка Райкова вдигна луд скандал на Благо

Гласувайте за статията

Жесток скандал спретна бременната Златка Райкова на любимия си Благой Георгиев

Бременната Златка Райкова спретна луд скандал на любимия си, научи HotArena.

Повод за свадата между двамата влюбени станал годежният пръстен на бившата съпруга на Благо – Есмер Омерова. Татарката не пропусна възможността да се похвали в мрежата с огромния диамант, който е получила от настоящия си годеник Макс Давидов.

Златка веднага забелязала, че диаманта на пръста на Омерова е четири пъти по-голям от този, който Джизъса подари на нея.

„Виж бившата ти какви пръстени получава! Аз само толкова ли съм заслужила?! Пари ли нямаш, че не ми купи по-голям диамант“, крещяла разгневената плеймейтка.

Бъдещата майка много се ядосала. Тя дори отказвала да носи годежния си пръстен.

Според запознати, Благо вече е в търсене на нов годежен пръстен.

Интересното в случая е, че за втори път Златка му връща пръстен. Той й предложи брак с по-скромно бижу още по време на участието им в „Биг Брадър“. Пръстенът се оказа предоставен от продуцентите с цел реклама и съответно след формата, Благо трябваше да го върне. А и той се оказа прекалено малък за претенциите на изгората.

След формата футболистът направи ново предложение за брак с пръстен с по-голям диамант. Златка го прие. Но след като видя бижуто на Есмер, се отказа и от втория си годежен пръстен.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар