Брад Пит с откровена изповед: Загубих семейството си заради алкохола!

Гласувайте за статията

Брад Пит откровено призна какво го е разделило от семейството му

Брад Пит направи откровена изповед. Актьорът сподели в тв интервю, че съжалява изключително за загубата на семейството си. Звездата от „Седем години в Тибет“ признава, че именно заради алкохола се е разделил с Анджелина Джоли.

„Може да изглеждам блестящо отвън, но вътрешно съм малко смутен“, признава актьорът. Звездата споделя още, че Анджелина и семейството му страшно му липсват, но той се справя със загубата.

Брад е откровен, че се научил да цени семейството си, след като се разделил с Анджелина. А също така прави и интересен паралел с една африканска жена, която загубила девет деца, но се смеела доста весело. „Никой не можеше да се смее като нея. Дори аз. Но щом тя има силата да го направи, значи и аз мога“, казва актьорът.

В интервю за NBC Брад признава, че именно алкохолът е причината да изгуби Анджи и децата. „Спрях да пия, да взимам наркотични вещества и да правя глупости, когато загубих децата и семейството си. Но миналата година беше трудна“.

„Пиех твърде много. Това просто се превърна в проблем накрая. И аз съм щастлив, че половин година вече съм чист. Това е горчива победа, да, но аз се радвам, че съм си върнал чувствителността в пръстите на ръцете и краката отново“, споделя актьорът.

„Мисля, че това е предизвикателството на всеки човек. Може да се откажете от всичко в живота, или да приемете какво се случва с живота ви и да продължите напред“, казва актьорът.

Брад Пит с емоционални разкрития за семейството си сн. Уикипедия

Брад Пит с емоционални разкрития за семейството си сн. Уикипедия

Що се отнася до Анджелина Джоли и Дженифър Анистън, Брад отказва да говори и за двете. Актьорът обаче признава, че в живота си е извършил много глупости, за които днес съжалява. И признава, че се чувства помъдрял след всичко, което е изпитал и преживял през годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар