Светлана Гущерова изля душата си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова не може да забрави сватбения си ден

Светлана Гущерова изля душата си в социалната мрежа Инстаграм. Г-жа Гущерова обича да отбелязва всеки семеен празник в мрежата. И днес тя отново не пропусна тази възможност. Днес Светлана и Християн имат двоен празник. На този ден миналата година двамата с Християн се врекоха във вечна вярност един на друг. Освен това Гущеров празнува и рождения си ден.

По този случай Светлана изля душата си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „Честит рожден ден, любов моя! На днешния ден искам да благодаря на родителите ти, че са ти дали живот, на Вселената – че ни срещна и на теб, че избра аз да бъда другата половина от сърцето ти! Бъди здрав, за да бъдеш моя опора! Бъди щастлив, за да пламти пламъкът на щастието и в моите очи! Мечтай, а аз ще се постарая да сбъдвам мечтите ти!

В живота на всеки човек има дни, които не избледняват за цял един живот. За мен един от тях е днешният. Затварям очи и го преживявам отново, и отново… Денят, в който изпитах върховно щастие, денят, в който не просто вървях, а полетях до теб – нашата сватба! Бъди честит, любов моя! Обичам те! Честит рожден ден!“, пише развълнува г-жа Гущерова.

В сторито си в Инстаграм Светлана показа и как със съпруга й ще отпразнуват двойния празник – 1-вата годишнина от сватбата си и рождения ден на Християн. Г-жа Гущерова е приготвила романтична изненада за своя съпруг по случай семейните празниците.

Светлана Гущерова изля душата си в Инстаграм сн. Инстаграм

Светлана Гущерова изля душата си в Инстаграм сн. Инстаграм

А в социалната мрежа, към публикацията на Светлана, валят едно след друго хиляди мили пожелания към семейство Гущерови. Фенове и приятели на семейството им желаят да се обичат все така пламенно и животът им да е изпълнен само с щастливи моменти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар