Джордж Клуни с тайна мисия да събере Брад Пит с Дженифър (Всичко за плана му)

Джордж Клуни с тайна мисия да събере Брад Пит с Дженифър (Всичко за плана му)
5 (100%) 1 vote

Холивудският актьор си постави задача да събере колегите си отново

Джордж Клуни се е заел съвсем сериозно с мисията Брад Пит и Дженифър Анистън да се преоткрият отново и пак да станат двойка. Четирнадесет години след развода на колегите си актьорът, който е техен приятел е съставил план. Който вече е в ход.

Според изданието Mirror 58-годишният съпруг на Амал Клуни поканил бившите съпрузи да му отидат на гости на него и жена му. Пътуването им било тайно и те отишли в Рим.

Причината Джордж да влезе в ролята на сватовник е, че иска двамата му най-добри приятели да бъдат отново щастливи. Според него това означава само едно нещо. А именно Брад Пит отново да заживее с Дженифър. Защото единствено с нея бившият на Анджелина Джоли е прекарал най-хубавите си моменти по време на брака им.

Не е тайна за никого, че бившите съпрузи са запазили приятелските си отношения въпреки раздялата си. Според слуховете те се съгласили да посетят семейство Клуни и пристигнали тайно в Рим, пише makfax.com.mk. Където домакинът ги посрещнал и направил всичко възможно визитата им да остане конфиденциална.

Когато Джен и Брад бяха най – щастливи
Снимка: Ютюб

Джордж посрещнал гостите си в частна вила, която уж била запазена за неговите родители. Благодарение на дискретния персонал всичко било много романтично. Но какво ще се случи с необвързаните Джен и Пит можем само да гадаем и да се надяваме, че мисията на Клуни като сватовник ще се увенчае с успех.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар