Вики Терзийска се показа с бременно коремче (Вижте и Йоанна Драгнева в деветия месец)

Гласувайте за статията

Певицата се пусна с коремче, второто бебе ще се роди всеки момент

Вики Терзийска публично обяви, че е бременна в деветия месец. Певицата написа в социалната мрежа, че настъпват последните дни от приключението наречено майчинство.

Терзийска, която е щастливо омъжена обяви, че скоро на бял свят ще се появи новия член на фамилията. Милите думи на бившата вокалистка на група „Мастило” бяха придружени от красиво фото. На което позира заедно с бащата на бъдещото си отроче – Петър Величков.

В очакване на втоорото момиченце в семейството
Снимки: Инстаграм

Оказа се, че половинката на Вики ще е щастлив женски татко. Първото им дете е момиченце, което кръстиха Маргарита. Момиченце ще е и второто, което съвсем скоро ще проплаче.

Колежката на Вики – Йоанна Драгнева също е в очакване на бебе. За нея то ще е първородно. Бъдещият наследник на бившата на Ненчо Балабанов е от любовния й романс с Мирослав Димитров. Който се подвизаваше преди като репортер на Гала.

Йоанна Драгнева бременна на плажа
Снимка: Инстаграм

Тази двойка обаче не издава пола на отрочето си. Бременната блондинка също написа в социалната мрежа, че посреща деветия месец с „Добре дошъл” и започва да чете наобратно, предават от hotnews.bg. От кадъра, с който се похвали се вижда, че Драгнева е на море и се пече на плажа с наедряло коремче. Не пропуска и да се разхлади в горещините.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар