Алекс Сърчаджиева води сама „Игри на волята“

Гласувайте за статията
Водещата на „ВИП Брадър“ Алекс Сърчаджиева ще води и новата игра на продуцентите

Алекс Сърчаджиева ще е водеща на новото екстремно риалити „Игри на волята“, което ще стартира тази есен от ефира на Нова тв – разкрива в. „Уикенд“. Смяташе се, че ще ѝ партнира Азис, но той е отпаднал като вариант по неизвестни засега причини. Дали това е решение на продуцентите, или Краля на попфолка сам е отказал поканата, не се знае.

На кастингите на „Игри на волята“ се явили около 2000 души, но сред малцината избрани няма да се включат популярни личности. В битката за голямата награда от 200 бона участниците ще бъдат подложени на различни изпитания, а снимките ще са на различни морски дестинации около родното Черноморие.

Играчите ще бъдат разделени в три отбора и освен на физическата си издръжливост, ще трябва да разчитат и на интелигентност и съобразителност. Само един от отборите ще има привилегията да живее в лукс. Вторият тим ще трябва сам да си създаде елементарни условия на живот, а третият ще се бори да оцелее без подслон и храна за една седмица в мизерни условия. Както и в живота обаче, статуквото на всеки може да се промени във всеки един момент и бедните да станат богати.

Алекс ще води сама шоуто

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар