Виктория Петрова без Красен Кралев на море (Вижте къде отмаря новинарката)

Гласувайте за статията

Тв звездата без любимия си на море, почива при майка си във Варна

Виктория Петрова избра за кратката си отпуска родната си Варна. Телевизионерката предпочете вместо гръцките острови хем да разпусне на морето, хем да се види с майка си.

Виктория Петрова
Снимка: ПИК

Това е първата лятна почивка на красивата варненка и за съжаление тя не я споделил с половинката си. Като спортен министър Красен Кралев все още не е в отпуска и са го налегнали неотложни ангажименти. И тъй като времето никога не й стига да се види с родителката си журналистката успя да си открадне няколко дена и да прекара само с нея.

Известен е факта, че родителите на Виктория са разведени от доста години. Именно затова хубавата водеща на новините по бТВ иска да прекара всяка свободна минута с възрастната жена за да не се чувства самотна и изоставена.

Двете дами не смятат да ходят по плажа. Намират спокойствие в разходките из крайбрежните алеи на морската ни столица и се радват на това, че са заедно.

Журналистката има неизползвана отпуска от миналата година. Тогава пак заради ангажиментите на любимия си Красен Кралев така и не можа да стигне до плажа. Спорния министър не можа да намери време да я заведе на море заради неотложните си задачи.

Виктория Петрова изкара цяло лято в ефир като покриваше отсъстващите си колеги. Които бяха в почивка, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар