Слави Трифонов се страхува от крадци (Вижте как защитава дома си)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов охранява дома си с модерна система

Слави Трифонов се страхува от крадци. Шоумен номер 1 всячески се опитва да защити дома си. Тв водещият монтирал в къщата си в пернишкото село Кладницa, където живее, ново електронно изобретение. С него входната врата на дома му може да се отключи единствено с неговия пръстов отпечатък.

Това разкриват работниците, които са монтирали специалната защита, пише „Уикенд“. Ключалката представлявала дигитално устройство, което има брава и скенер за пръст. За да влезе вкъщи, Слави трябвало само да постави пръста си върху четеца на устройството, подобно на това, което имат айфоните за отключване на дисплея. Пръстовите отпечатъци на всеки човек са уникални и това прави този тип заключваща система изключително надеждна. Устройството позволявало запаметяването на максимум 120 отпечатъка. Но Дългия не разрешил на никой от своите близки да имат достъп до имението му.

За скенера на входната врата на имението си, Трифонов се бръкнал с около 600 лева, сума, нищожна за неговия джоб. Електронната джаджа обаче си заслужавала парите, тъй като никой друг, освен него, не можел да влезе в баровския му дом. Слави бил много доволен от новата система, тъй като от години се притеснявал, че апаши могат да атакуват дома му докато отсъства. Освен страх от обири, шоуменът имал фобия от следене. Влизането в дома му само с пръстов отпечатък го карало да се чувства по-спокоен.

Земя

Първоначално Трифонов имал намерение да се засели в тузарския затворен комплекс „Делта Хил“, между селата Кладница и Рударци. Там преди време се засели неговата дясна ръка Иво Сиромахов, а домове имат и много политици. Слaви обаче не си харесал нито една от къщите, защото му се стрували еднакви и през 2013-та година си купил 4 декара край баровското селище.

Слави Трифонов влиза в дома си с пръстов отпечатък сн. ХотАрена

Слави Трифонов влиза в дома си с пръстов отпечатък сн. ХотАрена

Върху огромния терен Трифонов си построил дом по свой вкус, далече от очите на съседите си. Инвестицията му в земя била в порядъка на 280 000 евро. За строежа на къщата, обзавеждането и останалите екстри, тв водещият се изръсил с милиони. Въпреки че си подсигурил място, където да живее спокойно, без досадни съседи, той се постарал да ограничи достъпа на външни хора и неканени гости, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов се страхува от крадци (Вижте как защитава дома си)”

  1. дума

    юли 11. 2019

    Мнооого умно! На доста филми за подобни ключалки показват я,как режат пръстите на жертвата я,как му вадят окото,ако е с ирисово разпознаване ,та тъй! От крадците единственото спасение е да нямаш нищо за крадене.Да му мислят богатите!

Добавете коментар