Глория спира да пее (Вижте защо)

Глория спира да пее (Вижте защо)
2.5 (50%) 2 votes

Глория лудо влюбена в млад грък

Глория спира да пее заради любовта си към млад и атрактивен грък милионер. Мъжът до поп фолк изпълнителката не е  известен у нас. Глория има връзка с красавеца от около година. Не случайно поп фолк изпълнителката прекарва ваканциите си по гръцките плажове.

Глория дълго време криеше кой е мъжът, до когото заспива. Преди месец обаче тя най-после се похвали с красавеца с фото от Виена. Влюбената двойка очевидно се забавлява. През последната година Глория и нейният любим обиколиха няколко държави заедно. По правило те отсядат само в 5-звездни хотели, пише „Уикенд“.

Половинката на поп фолк изпълнителката се занимава с търговия и хотелиерство. Мъжът до Глория притежава няколко хотела на атрактивни дестинации в родината си. Заради добрите финанси на гаджето си, поп фолк изпълнителката вече отказва участия и се е отдала на почивка, гарнирана с любов. От началото на лятото Глория приела да извие глас едва 3-4 пъти. Поп фолк изпълнителката почти е замразила кариерата си и се е отдала на заслужена почивка, коментират хора от жанра.

„Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой, когото да обичаме  и нещо, на което да се надяваме“, заяви преди няколко дни 46-годишната Глория. И допълни, че в момента е най-щастливият период в живота й.

„Дълги години тя работеше неистово, правеше по 20-30 участия на месец. Говорим за периоди без ден почивка. Изгради име и кариера, има любовта на феновете и никой няма да я забрави, ако едно лято си позволи лукса да не пее. Поне до края на юли ще е с гаджето си, август може и да поработи малко“, разкрива източник на „Уикенд“.

Глория спира да пее заради любовта си към грък милионер сн. Инстаграм

Глория спира да пее заради любовта си към грък милионер сн. Инстаграм

Приятелят на поп фолк изпълнителката е поне 10 години по-млад от нея. Връзката между Глория и нейният любим очевидно е сериозна, защото това е първият мъж в когото певицата демонстрира близост след връзката си с Илия Загоров. Преди това бе публична тайна връзката на Глория с боса на ВИС – 2 Георги Илиев, а после и с оръжейния търговец Николай Гигов, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар