Софи Маринова сложи край на брака си с Гринго (Не си носи халката)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго се разделиха

Само 3 месеца след като вдигнаха пищна сватба, Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са се разделили след поредния грандиозен скандал, казват техни общи приятели. И двамата обаче се опитвали да прикрият драмата, която преживявали. Според близки приятели на певицата, ромската перла и съпругът й непрекъснато се карали и биели, а причината винаги била една и съща – ревност.

При последния зверски скандал Гринго дори счупил ръката на Софи. Певицата нямало как да отложи поетите вече ангажименти и ходела по участия с гипсирана ръка. Тя твърдяла, че е паднала по стълбите. Преди три години Софи отново пострада след битова разправия с възлюбения си, пише „Уикенд“. „Гринго ме преби! Крещи, че ще ме изкорми!“, проплака тогава изпълнителката на „Стари рани“, която пак се отърва със счупена ръка.

Оказа се, че 10 години по-младия от нея Гринго редовно я биел и тормозел. Той я ревнувал от нейните колеги и от феновете. А след концерт на Софи в Брюксел така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Певицата искала да се оплаче в полицията, но Гринго заплашвал и нея, и сина й Лоренцо. Софи все пак пуснала жалба и се оплакала публично, че е жертва на домашно насилие.

„От 3-4 месеца съм тъжна. Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнах някакви скандали – побоища, тормозене. Той е 2 метра, един път като ме удари не мога да стана. От 4 месеца живеем на семейни начала, от 2 месеца ръката ми е счупена. Все съм виждала семейства да се карат, ама така, за гъдел“, оплака се тогава Софка. Скоро след този инцидент тя му простила и двамата отново се събрали. Певицата вярвала, че връзката им е съдбовна и Гринго е голямата й любов.

Обещание

Броени дни преди да облече булчинската рокля на 24-ти март, Софи имала сериозен разговор с Гринго. Той обещал, че повече няма да й посяга. На рождения ден на нейната кума и приятелка Преслава в края на юни, Софка се появила с гипсирана ръка. Гринго не бил сред гостите, а те се чудели къде е , тъй като Софи и Гринго били неразделни.

Бракът на Софи Маринова и Гринго приключи сн. Инстаграм

Бракът на Софи Маринова и Гринго приключи сн. Инстаграм

Софи криела гипсираната си ръка под шарен шал на цветя. Тези дни пък Гринго бил забелязан да купонясва в изцяло мъжка компания в Слънчев бряг. Той признал пред приятели, че временно се е разделил с жена си, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар