Меган Маркъл и принц Хари със специално писмо до наша сънародничка (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Теодора получи специални благодарности  от Меган Маркъл и Хари

Меган Маркъл и принц Хари изпратиха специално писмо до наша сънародничка. Въпреки натоварения си график херцогът и херцогинята на Съсекс са отделили време, за да благодарят лично за изпратения подарък на Теодора Томанова.

Теодора живее от 7 години със семейството си в Обединеното кралство. Тя изпраща специално ръчно изработена от нея картичка до херцозите на Съсекс по случай раждането на първородния им син Арчи. А принц Хари и Меган Маркъл удостоили Теди с писмен отговор, пише life.dir.bg.

Идеята на Теодора да прати картичка на Меган и Хари се родила в деня, в който те обявили, че се е родил първия им наследник. „Всички бяхме много щастливи от новината и се сетих как ще се чуя с майка ми и тя за четвърти път ще ме попита: „А ти изпрати ли от твоите красоти, да поздравиш Кралското семейство за тяхното бебче?“. Този разговор е всеки път, когато се роди бебе в Кралството.

И така седнах и започнах да творя. Четвъртата картичка ми хареса най-много и реших нея да изпратя. Не се надявах на нещо повече от имейл, с който да ми благодарят. Пуснах я на 15-ти май 2019-та година. След седмица започнах да си следя редовно имейла за така чакания отговор“, разказва Теди.

Теодора изработва картички и други ръчно направени аксесоари от 2015-та година. А на 6-ти юли Теди получава и неочакван отговор от Хари и Меган. „За моя най-голяма радост на 6-ти юли 2019-та година получих картичка, в която ми благодарят за вниманието и топлите думи към тях и Арчи. Изключително съм горда и щастлива за оказаното внимание от херцога и херцогинята на Съсекс“, допълва Теди.

Меган Маркъл и Хари със специални благодарности за наша сънародничка сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и Хари със специални благодарности за наша сънародничка сн. Инстаграм/ sussexroyal

В деня, в който тя получава така чакания отговор, Теодора го споделя и със своите приятели в социалната мрежа Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар