С*ксмания тресе Валери Божинов, зарязан и от Биляна Дол

С*ксмания тресе Валери Божинов, зарязан и от Биляна Дол
5 (100%) 1 vote
„Нагонът му към чуждите жени е болестен!“ – твърди сръбкинята Биляна Дол

Валери Божинов е болен от мъжки вид нимфомания! – пише в. „Уикенд“. Състоянието, което при силния пол се нарича сексхолизъм, представлява маниакален безпорядък от сексуални връзки, най-често само за една вечер. Заради това Божинката вече изгуби жената, с която прекара почти 4 години – сръбкинята Биляна Дол – отбелязва изданието. Очарователната брюнетка съобщи публично, че го напуска.

„Не става въпрос, че любовта помежду ни е изчезнала, а за болестния му нагон да я задоволява с други жени, от което ме боли“ – обяви 44-годишната сръбкиня и би дузпата на неверния футболист.

Говори се, че конкретният повод е изневяра на футболиста с манекенка, която заработва като елитна проститутка. Биляна Дол получила безспорни доказателства за прегрешението му, а пипнатият едва ли не на калъп Валери Божинов си признал. Обещанията му, че това няма да се повтори, не трогнали сръбкинята и тя си събрала багажа.

Публична тайна е, че по време на връзката им Биляна Дол нерядко го е подозирала и дори уличавала в прегрешения с „малки котета“. Така Божинов наричаше удоволствията за по една или няколко вечери, които си водеше от София, докато играеше в „Партизан“-Белград. В повечето случай ставаше дума за оборотни девойки от нощните заведения – коментира изданието.

Божинов е зарязан и от Биляна Дол

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар