Веско Маринов остави майка си в дом за възрастни (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Трубадурът от Полски Тръмбеш прати майка си в луксозен хоспис, певецът плаща по 1000 лева месечно

Майката на Веско Маринов била настанена от сина си в луксозен дом за възрастни хора. Заради многото си ангажименти певецът не можел сам да я гледа.

Трубадурът от Полски Тръмбеш щателно проучил повечето хосписи и избрал за 86-годишната Мария един от най-добрите. Домът се намирал в резиденция „Детелина” в с. Подгорие.

Колаж: ХотАрена

В заведението се плаща такса всеки месец като цените започват от хиляда лева и могат да стигнат до хиляда петстотин и осемдесет. Като грижовен син на драго сърце се съгласил с цената и бил предоволен, че хората от персонала старателно се грижат за възрастната жена. Която е много болна и се нуждае от лекарско наблюдение.

Маринов споделя, че вече една година и половина родителката му е там. Леля Мария постъпила в дома след смъртта на мъжа си. Пенсионерката така и не могла да прежали половинката си. Но предпочела вместо да стои сама в Полски Тръмбеш да отиде в хосписа.

Майката на Веско Маринов сериозна закъса със здравето. Трудно чувала, едва виждала и се движела единствено с проходилка. Но макар да била обгрижвана от персонала на ниво и обстановката да била приятна тя непрекъснато страдала за предишния си живот и къщата в Полски Тръмбеш.

Певецът често ходел да я види в старческия дом. Дори понякога я вземал със себе си да я разведри за известно време. Но да живее при него в софийското му жилище за постоянно и дума не можело да става. Нямало никакви условия да се гледа болен човек като нея, предават от Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар