Избягалата принцеса Хая заподозряна в изневяра (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Шестата съпруга на шейха била хваната в романс с бодигард

Принцеса Хая бинт ал-Хюсеин преди седмица избяга от шейха на Дубай като взе със себе си децата си и 39 милиона долара. Шестата съпруга първо се скри в Германия от благоверния си и службите за сигурност, а после се премести в Лондон и от там поиска развод.

Делото по прекратяване на брака е насрочено вече за края на юли.

Снимка: Getty Images

Когато стана известно, че Хая е избягала мнозина си помислиха, че причината за бягството й е скандалът, който се разигра миналата година с дъщерята на шейха принцеса Латифа. Която е дете от друга съпруга.

Девойката и преди това е бягала от баща си. А през 2018 прави отново опит. Като преди това се е записала на видео  говори за жестокостите на баща си и за изтезанията, на които е подлагана.

Бегълката обаче бе хваната и върната и в пресата се появи информация за нейната психическа нестабилност. От тогава до днес нейната съдба е неизвестна.

Британски журналисти стигнаха до заключението, че в семейството на шейха не всичко е наред. И, че може би живота на Хая е в опасност. Но според таен източник се появи нова версия за избягалата принцеса. Таблоидите твърдят, че Хая е изневерила на съпруга си.

Говори се, че принцесата е имала връзка с телохранителя  на семейството. Който е бивш британски офицер и е доста по-млад от 69-годишния шейх. Съпругът научил за предателството, невярната жена се уплашила за живота и избягала.

Феновете на принцесата не вярват на тази версия и са сигурни, че ситуацията прилича на тая с Латифа. Просто хората на шейха искат да представят Хая в лоша светлина. И са сигурни, че живота на принцесите в арабската страна не е красив като в приказка, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар