Камерън Бойс от „Джеси“ си отиде от епилепсия (Пристъп уби в съня 20-годишната звезда)

Гласувайте за статията

Звездата от „Дисни“ Камерън Бойс си отиде едва на 20 години

Звездата от „Джеси“ и други хитови сериали на „Дисни“ – Камерън Бойс си отиде неочаквано. Талантливият актьор почина в съня си на 20 години, след епилептичен припадък. Това показват първите резултати от аутопсията, а семейството му е направо съкрушено.

Камерън е една от най-талантливите звезди на „Дисни“. Едва на 9 години той пробива в Холивуд, а на 11 вече е международна звезда с ролята си на Люк Рос в тийн поредицата „Джеси“. Следват участия и в други хитови проекти на детския канал. А в последно време младия артист работеше и върху новите си роли в голямото кино.

Смъртта му настъпила неочаквано преди дни, като Камерън е получил епилептичен припадък и е починал в съня си. Семейството пусна официално изявление и помолиха феновете да се съобразят с мъката им и да не ги безпокоят за подробности.

Съдебните лекари са поискали и по-обстойно изследване след аутопсията, но подробности не се съобщават. Социалните мрежи обаче буквално преляха от съчувствени послания. Много от колегите и приятелите на Камерън го изпратиха с емоционални призиви и послания.

„Толкова млад. Толкова сладък. Толкова забавен. Просто най-симпатичното, забавно и талантливо дете наоколо. Обичах това хлапе. Тъгувам толкова много за семейството му. Благодаря ти Камерън за всичко, което ми даде. Сърцата на всички ни са разбити. Мислим за твоето невероятно семейство и им изпращаме най-дълбоките си съболезнования“, пише и Адам Сандлър, който си партнира с него в „Дърти хлапета“.

„Имах привилегията да играя майка на Камерън в „Дърти хлапета“ 1 и 2. Ние останахме приятели през годините и той беше толкова мил, талантлив, забавен и щедър. Неговата радост ще живее в сърцата ни завинаги“, пише и Салма Хайек.

Отиде си една от големите звезди на "Дисни" - Камеран Бойс сн. Инстаграм

Отиде си една от големите звезди на „Дисни“ – Камерън Бойс сн. Инстаграм

Мишел Обама и Зендая също изразиха съболезнования. „Загубих един от най-добрите си приятели и част от семейството ми“, пише Зендая. Мишел Обама написа „Той имаше невероятен талант и невероятно сърце“. Поклон пред паметта му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар