Снахата на Пласидо Доминго със скандални разкрития за семейството на Том Круз

Гласувайте за статията

Снахата на Пласидо Доминго с шокиращи откровения за сциентолозите и семейството на Том Круз

Снахата на Пласидо Доминго – Сам Доминго направи неочаквани признания. Като бивш член на църквата на сциентолозите, тя се оказа човек с достъп до най-високо ниво. А разкритията, които прави за Том Круз и семейството му, са само черешката на тортата.

Сам Доминго работи дълги години в звездния център в Лос Анджелис. И общува с много звезди там. Най-силно впечатление обаче й прави отношението към семейството на Том Круз и как са използвани децата му от организацията.

Сам вече е вън от сциентоложката църква, заедно с бившия си съпруг – Пласидо – младши и трите си дъщери. Но иска историята й да бъде разказана, като предупреждение за всички, които се поддадат на влиянието на сциентоложкото общество, пише DailyMailTV.

За Том Круз Сам разказва, че той и семейството му са вербувани изключително сериозно. „Когато Никол Кидман си отиде, вторият по власт в църквата – Мартин Ратбърн изолира децата й от всички. Конър и Изабела бяха вербувани за целите на църквата. Но те стигнаха още по-далеч – вмениха на децата, че майка им не ги обича. Същото се случи и със Сури Круз. Не може да си против сциентологията и да си от семейство Круз. В противен случай просто ще бъдеш отлъчен“, казва още снахата на големия оперен певец.

Сам Доминго със скандални разкрития за семейството на Том Круз сн. колаж: Интернет

Сам Доминго със скандални разкрития за семейството на Том Круз колаж: Интернет

Ратбърн вербува цялото семейство – родителите на Том също са приобщени към църквата, както и сестрите му – Касандра и Мариан. Дори майка му Мери Лий е въведена в организацията. Конър и Изабела обаче са машите в ръцете на Ратбърн. „Когато видях Изабела на плакат на църквата, не издържах. Тя няма друг избор. Те просто я вербуваха за свои цели. Внушиха на децата, че Никол ги е изоставила завинаги и ги накараха да я намразят. А тя никога не получи възможност да ги види отново докато растяха“, разкрива още Сам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар