Камелия Тодорова забърса млад мъж

Камелия Тодорова се хвали с нов мъж да себе си
0

Имам си човек до себе си, но не говоря по темата, отсича Камелия Тодорова

Неостаряващата Камелия Тодорова е щастлива в прегръдките на млад мъж – пише в. „България днес“. Това личи от публикувани кадри в профила на изпълнителката – отбелязва изданието.

„Дали съм влюбена? Всички това питат. Да, имам си някого, в когото съм влюбена, но не казвам кой е. И това си е моят живот. Не за друго, хората, с които аз контактувам, те не искат да са в обществения живот. Имам си любовник, но защо трябва да казвам кой е той“ – споделя изпълнителката на вечния хит „Не ме гледай така, момче“.

Цяло лято Камелия Тодорова ще се отдаде на почивка с книга в ръка. Не е тайна, че любимото ѝ четиво е езотериката.
„Прочела съм много книги на тази тема. Впечатли ме най-вече „Пътят на душата“, защото категорично вярвам в преражданията. И честно казано, съм имала възможност да се убедя във всичко това“ – споделя певицата. В годините тя старателно е проучила предишните си идвания на Земята.
Цял живот изпълнителката имала усещането, че в миналите си животи е била мъж.
„Научих го от човек, който можеше да гледа, че от 14 прераждания девет са ми като мъж. И нито едно от преражданията ми не е тук, в България. Всичко, което този човек ми каза, се сбъдна“ – твърди с днешна дата Камелия Тодорова.[kkstarratings]

Камелия Тодорова се хвали с нов мъж да себе си
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.