Криско и Благой Георгиев на море с бременните си жени! (виж къде са)

Криско и Благой Георгиев на море с бременните си жени! (виж къде са)
5 (100%) 1 vote

Криско и Благо Георгиев заведоха половинките си на море!

Бъдещите татковци Криско и Благой Георгиев са на морска ваканция заедно с бременните си приятелки. Цвети Петрова и Златка Райкова пъчат големите си коремчета на българското море.

Криско

Криско и Джизъса на родното море с любимите

Двете дами разхождат бременните си коремчета, съответно в Слънчев бряг и Обзор. Те се радват на слънчевите лъчи и на морския бриз в цели бански костюми.

Терминът на танцьорката Цвети е през есента, пише вестник „Телеграф”. Двамата с Криско признаха, че очакват бебе по доста нетрадиционен начин.

Те показаха коремчето на Цвети във видеото към песента „Да или Не”. Двамата влюбени обаче все още не са обявили дали очакват момиченце или момче.

Златка Райкова пък се очаква да роди през септември. Знае се, че плеймейтката е бременна със син. Това ще е първото дете за блондинката от Пазарджик и четвърто за таткото Благо Георгиев.

Той вече има две деца – дъщеря и син от бившата гимнастичка Христина Витанова и още един син от бившата си Есмер Омерова.

Двете деца на Джизъса от Христина също бяха на гости на баща си на морето. От снимките се вижда, че те видимо се радват на новата жена на татко си и както и на бъдещото си братче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар