Сузанита се нашари отново: Виж поредният й татус!

Сузанита се нашари отново: Виж поредният й татус!
5 (100%) 1 vote

Сузанита се нашари отново!

Сузанита отново подпали мрежата. Щерката на баладичния певец Орхан Мурад явно не може да стои мирно. Тийн певицата не е толкова известна с гласовите си данни, колкото със скандалите, които непрекъснато предизвиква.

Сузанита

Малката Сузанита не спира да провокира

Сузи Мурад сега се е увлякла трайно по модата на татусите. Тя си сложи нова татуировка, с която се похвали сама в социалната мрежа. Младата изпълнителка вече си е татуирала и пръстите, пише вестник „България Днес”.

Новите маслени рисунки са толкова много по тялото й, че скоро няма да има свободно место, където тя да се шари.

Мнозина са на мнение, че с многобройните си татуировки тя по-скоро прилича на някой затворник, отколкото на младо момиче.

Въпреки че родителите й не са никак съгласни дъщеря им да си шари тялото непрекъснато, тя го прави периодично. Преди време Сузанита предизвика поредният скандал с огромна татуировка, която си бе направила на бедрото.

Тя рекламира произведението си като се щракна от спалнята с гаджето си, като бе преметнала предизвикателно крака си върху него.

А татусът й бе огромна роза с листенца и различни послания в него. Меломаните са убедени, че с тези татуировки певицата е тръгнала не натам, накъде е правилно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар