Годеницата на Наум Шопов притеснена за бебето си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Годеницата на Наум Шопов поиска съвет от приятелите си в мрежата

Годеницата на Наум Шопов притеснена за първата си рожба. Само преди няколко дни Теа и нейният любим обявиха хубавата новина, че ще стават родители за първи път. Като всяка млада двойка, на която й предстои това хубаво събитие, Теа и Наум също имат своите притеснения и тревоги. И хиляди въпроси, разбира се.

Също като своите приятели и бизнес съдружници Алекс и Дани Петканови, които се допитваха до последователите си в социалната мрежа Инстаграм докато Александра бе бременна, Теа и Наум искат съветите на своите фенове. Питанията на бъдещата майка са насочени преди всичко към „бъдещите и настоящи мами“ сред приятелите й.

Теа се вълнува от това дали е добре една бъдеща майка да влиза в басейна. „Имам въпрос към всички бъдещи и настоящи мами – „за“ или „против“ сте влизането в басейн по време на бременност?“, пита годеницата на Наум Шопов. „Мен лично ме е „шубе“ и не влизам“, споделя още бъдещата майка своите притеснения.

Последователите на Теа са на различно мнение по въпроса трябва ли една майка да плува в басейна докато е бременна. Ралица Паскалева, например, която скоро ще видим отново в сериала „Откраднат живот“, споделя, че е плувала, но само и единствено в „техния собствен басейн“. „Така съм наясно с чистотата на водата и какво има в нея. В други басейни, в които плуват деца, лелички намазани с олио за тен и кой знае още какви други неща – не! И мен ме беше страх от инфекция!“, категорична е екранната д-р Стилянова за плуването на бъдещи майка в басейна.

Някои пишат, че „една застраховка повече не пречи“, с което подсилват страха на бъдещата майка да влиза в басейна.

Годеницата на Наум Шопов поиска съвет от приятелите си в мрежата сн. Инстграм

Годеницата на Наум Шопов поиска съвет от приятелите си в мрежата сн. Инстграм

Други последователи съветват Теа да не се притеснява и да си плува спокойно в басейна, още повече, че плуването е препоръчително за всички бъдещи майки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар