Ето защо Меган Маркъл не бърза да отслабва след раждането

Ето защо Меган Маркъл не бърза да отслабва след раждането
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл няма да последва примера на Кейт Мидълтън

По отношение на отслабването след раждането, Меган Маркъл не възнамерява да следва примера на Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Хари гордо демонстрира закръглени форми, типични за всички жени, които са родили наскоро. Преди две седмици тя се появи със съпруга си на спортно събитие и на всички направи впечатление, че не крие закръглените си форми.

По всичко личи, че херцогинята върви към старата си фигура, но сякаш не бърза да си върне предишните мерки, пише Лайфстайл.бг. За нея са по-важни миговете, прекарани с малкия Арчи и тя оставя на заден план отслабването след раждането.

За разлика от нея, Кейт Мидълтън направи и невъзможното да влезе във форма веднага след раждането на Луи. Часове след това тя се появи на стълбите на болницата, в която роди и изглеждаше сякаш не е раждала. Манията й за бързо отслабване предизвика лавина от негативни коментари. Обществото скочи на съпругата на принц Уилям, заявявайки че това е пример за това как не трябва да изглежда една жена, родила преди часове.

За разлика от нея, Меган Маркъл не се притеснява от закръгленото си коремче. След раждането на Арчи тя се появи с бяла рокля, която още повече подчертаваше закръглените й форми.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар