Роби Уилямс втрещи света: Охранителна система ме пази от извънземни! (виж тук)

Роби Уилямс втрещи света: Охранителна система ме пази от извънземни! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Роби Уилямс втрещи света с твърденията си!

Британската суперзвезда Роби Уилямс си е инсталирал нова охранителна система, която го пази 24/ 7. Причината – страхът на певеца от разговори с извънземни.

Роби Уилямс

Звездата Роби Уилямс шокира света с нова приумица

Да, няма лъжа и измама. И това не е поредната жълта клюка, а самата истина. Която сподели самият той пред Джо Ууд в подкаста Alien Nation.

„Имам денонощна охранителна система, но не защото се притеснявам от това да остана сам, а от страх какво се случва около мен, когато съм сам.

Винаги съм се страхувал да говоря с извънземните, защото това ще ги направи истински, а не просто плод на въображението ми. Да изречеш нещо на глас винаги е по-страшно“, уточни той.

Роби Уилямс не изключва напълно хипотезата срещите му с пришълци да са „породени от психично разстройство“.

„Не мисля, че съм болен. Но трябва да го кажа заради скептиците“, намигна той.

45-годишният певец разказа още, че преди много време е попадал и в друг тип свръхестествена ситуация. По негови думи, той е бил преследван от духа на певицата Кас Елиът, която не е сред живите от 1974-а.

Дали можем да вярваме на думите му, или ще си помислим, че е прекалил с някои субстанции, не е от значение. Роби Уилямс е една от най-големите световни звезди и си има правото на своите странности.

Източник: Monitor

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар