Деси Цонева с трогателен жест към покойния Димитър Цонев

Гласувайте за статията

Деси Цонева разкри подробности около сватбата си и другото предстоящо щастливо събитие в живота й

Деси Цонева разкри в телевизионен ефир подробности за сватбата си. Преди дни репортерката се врече във вечна вярност на издателя Явор Стефанов. Двамата си казаха „Да“ на скромна церемония, на която присъстваха само четирима души. Истинската сватба ще бъде идното лято, когато бебето вече ще се е родило и ще бъде по-голямо.

Деси Цонева сподели в ефира на предаването „На кафе“, че ще кръсти детето на своя покоен баща. Второто име на дъщеричката на Деси ще бъде Димана. Тя предпочете да запази в тайна първото име на второто си дете. То ще се появи на бял свят в края на лятото.

Деси, която вече има един син от предишния си брак, не крие, че се е надявала и този път да роди момче. Репортерката сподели преди време, че е останала много разочарована, след като научила, че ще стане майка на момиченце.

В предаването тя разкри, че роклята, с която се е омъжила, е била назаем от нейната дружка Глория Петкова. Цонева съчета пищната рокля с кецове с пера, чиято стойност е 2500 лв, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Младоженците вече са планирали медения си месец. Идната година те ще си подарят няколко дни на Карибите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар