Райна избухна в социалната мрежа

Гласувайте за статията

Райна не сдържа гнева си и избухна в социалната мрежа

Райна не сдържа гнева си и избухна в социалната мрежа. Повод за гневния изблик на изпълнителката станаха твърденията, че тя е бременна. Пайнерката сподели фотос от екзотичната си почивка на Малдивите. На снимката тя позира с предизвикателна червена рокля с голяма цепка. Роклята й изглежда издута в областта на корема, което очевидно се дължи не на бременността на изпълнителката, а на вятъра.

Райна написа на стената в профила си, че не е бременна, никога не е била и не възнамерява скоро да бъде. Тя благодари на всички за заинтересоваността и съветите, които й дават.

Думите на певицата станаха повод за ожесточен спор в мрежата. Някои от почитателите я нападнаха, заявявайки че вече е крайно време да стане майка и не може повече да отлага.

Други поставиха директно въпроса кога е редно да роди една фолк певица, а трети защитиха любимката си, заявявайки че тя ще стане майка, когато реши, че е готова за това.

Райна се завърна от поредната си екзотична почивка. От години тя обикаля света. Но откакто е с ММА боеца Георги Тюлеков, изпълнителката напълно заряза кариерата си и се посвети на обиколки из света. Любимият й е неотлъчно до нея, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар