Двойна драма сполетя Тони Стораро

Гласувайте за статията

Тони Стораро загуби близък човек

Двойна драма преживя Тони Стораро. Обичаният изпълнител загуби близък човек, а на следващия ден влезе в болницата за операция.

На 6 юни почина дядото на певеца. Същата вечер той имаше ангажимент в дискотеката на Коцето, където двамата бяха планирали съвместна изява по повод 20-годишното си приятелство. Тони Стораро нямал никакво желание да купонясва, но заради Коцето и феновете им направил усилие.

Константин направил и невъзможното да развесели приятеля си и няколко пъти го подканял да се почерпят. Но Тони Стораро категорично отказал да пие. Лъжа са слуховете, които се появиха, че същата вечер той се е напил безпаметно. Истината е, че Тони си тръгнал 3 часа след полунощ, тъй като на следващия ден му престояла операция.

За щастие всичко със здравето му е наред. Певецът претърпял хирургична интервенция заради възпалена трета сливица.

Тони Стораро коментира случилото се в социалните мрежи. Той благодари на всички, които го подкрепят и се интересуват от  случващото се в личния му живот. Изпълнителят опроверга появилата се информация за влошеното му здравословно състояния и разкри, че се възстановява. Лекарите му препоръчали да остане у дома за седмица, докато се възстанови напълно. Това е причината да отложи някои от предстоящите си ангажименти, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар