Хороскоп за 10 юли, сряда – радост за Девите, предпазливост за Стрелците

Хороскоп за 10 юли, сряда – радост за Девите, предпазливост за Стрелците
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във вестник „Марица“

Везни
Изпъква материален късмет, но емоционалният ви живот е в застой. Трудно ще общувате и трудно ще стигнете до желаното разбирателство. Все пак не е лошо да продължавате с опитите и да не се отказвате предварително. Поддържайте хармонични връзките си с приятелите и приемайте тяхната подкрепа. Не бъдете прекалено амбициозни, проявете повече човеколюбие.

Скорпион
Предвижда се хубав ден, но ако раздавате повече обич, ще спечелите повече и в материален аспект. Късметът ви е в хармоничните отношения – лични и делови. Чрез контактите си ще осветлите интересуващи ви дела, ще бъдете в течение на събитията. Не се карайте за дребни неща с близките, приятелите и познатите, не бъдете и прекалено усърдни в работата си. Сполуката в любовта ще донесе и желания делови успех.

Стрелец
Съпътства ви късмет, но не бъдете твърде самоуверени. Действайте обмислено и предпазливо, не се увличайте от любовни авантюри. Не си позволявайте извънредни харчове. На работното място се задават промени, засилете вниманието. Изпълнявайте нарежданията и препоръките от шефовете, без да противоречите.

Козирог
Сряда се характеризира с много работа и с огромното ви желание да извършите някои промени – в личния живот и в професионалната сфера. Готови сте да поемете дори известен риск, само и само да постигнете целите си. Ще се радвате на успех, може да разчитате и на чуждото благоразположение. Но се налага да преодолеете някои препятствия.

Водолей
Денят се очертава с трудности, но не липсва доброто развитие. Не допускайте настроението ви да стане причина за допълнително затормозяване на делата ви. Изпълнявайте стриктно задълженията си и търсете хармония в отношенията с околните. Имате шанс да промените в позитивен аспект любовния си живот, както и да спечелите с труда си.

Риби
Сряда е много благоприятен ден, съществено значение за успеха ви имат срещите и контактите. Възможно е близък човек, пристигнал от път, да ви помогне финансово. Освен това изпъкват придобивки, ако заминете и вие. Ще се радвате на сполука в семейно-битови дела, ще се почувствате полезни за близките си. Но малко по-трудно ще премине служебният ви ден.

Хороскопа за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар