Бащата на Меган Маркъл проговори за кръщенето на Арчи (Бил ли е поканен?)

Гласувайте за статията

Бащата на Меган Маркъл желае на Арчи „здраве и щастие“

Бащата на Меган Маркъл проговори за кръщенето на внука си. Херцогът и херцогинята на Съсекс кръстиха малкия Арчи на 6 юли. На церемонията не бяха допуснати медии. В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм Меган и Хари споделиха само два кадъра от приемането на християнската вяра на сина им.

Бащата на Меган Маркъл признава, че не е бил поканен на кръщенето на внука си и много съжалява, че не е присъствал. Томас Маркъл пожелава на внука си само „здраве и щастие“, пише „Дейли Мейл“. Бащата на херцогинята на Съсекс никога не се е срещал с принц Хари. Той не беше поканен на сватбата на принца и дъщеря му Меган.

Кралското семейство не поканило Томас Маркъл и на кръщенето на внука му Арчи. Бащата на херцогинята много искал да присъства на церемонията по приемането на християнската вяра на внука си, но знаел, че това няма как да се случи заради влошените отношения с дъщеря му.

И макар да се опитва да подобри отношенията с дъщеря си, това не дава никакви резултати. Херцогът и херцогинята на Съсекс не искат да общуват с Томас Маркъл по никакъв начин. Стана ясно, че Меган предпочита да ограничи контактите с роднините си. Единственият човек от семейството, който присъства в живота на херцогинята на Съсекс, това е нейната майка Дория Рангланд.

Тя пристигна при Меган и Хари малко преди на бял свят да се появи Арчи, за да има помага в грижите за него. Дория присъства и на кръщенето на внука си, става ясно от качените официални снимки от херцогът и херцогинята на Съсекс.

Бащата на Меган Маркъл пожела "здраве и щастие" на малкия Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Бащата на Меган Маркъл пожела „здраве и щастие“ на малкия Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Въпреки че Томас Маркъл се смята за добър баща и не мисли, че заслужава такова отношение от дъщеря си и зет си, по всичко личи, че херцогът и херцогинята на Съсекс не мислят като него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар