Барбара Стрейзънд призна за принц Чарлз: Щях да съм първата еврейска принцеса в Англия!

Гласувайте за статията

Барбара Стрейзънд пази в тайна връзката си с принц Чарлз почти половин век

Певицата и актриса Барбара Стрейзънд пази в тайна връзката си с принц Чарлз почти половин век. Едва преди няколко седмици изпълнителката сподели, че той я е ухажвал. А също и че тя едва не е станала негова съпруга.

По време на концерт Стрейзънд се пошегувала от сцената с почитателите си. „Ако си бях изиграла картите както трябва тогава, щях да съм първата еврейска принцеса в Англия“, каза певицата.

Естрадната дива от 21 години е щастливо омъжена за продуцента Джеймс Бролин, но това не й пречи от време на време да се шегува с бурната си младост.

За връзката на Барбара и принц Чарлз се шушука отдавна. Знае се, че принцът се е запознал с нея по време на снимките на филма „Funny Lady“, пише slobodenpecat.mk. Смята се, че принц Чарлз е хлътнал сериозно по нея. Предполага се, че дори е искал да й предложи брак, но семейството му е било твърдо против подобен съюз.

Някои твърдят, че двама продължили да се виждат и след сватбата на Чарлз и Даяна, но този слух не намира никаква почва за подкрепа.

Що се отнася до Барбара, тя откри любовта с Джеймс Бролин и твърди, че това е най-перфектния брак, който е имала. Певицата не крие, че е луда по съпруга си, но това не й пречи да признае за аферата си с Чарлз и в книгата на Кристофър Андерсън.

Барбара Стрейзанд призна за принц Чарлз колаж снимки: Уикипедия

Барбара Стрейзанд призна за принц Чарлз колаж снимки: Уикипедия

Интересно е, че по стъпките на принц Чарлз доста уверено е вървял малкият му син. Принц Хари, както е известно се венча за холивудска актриса, при това въпреки неодобрението на семейството си. Собственият му дядо принц Филип го посъветва „Мъжете като нас излизат с актриси, но не се женят за тях“. За разлика от баща си обаче, Хари не послуша дядо си и се ожени за Меган.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар