Не му върви в любовта! Защо Ерос Рамацоти загуби и двете жени на живота си?

Не му върви в любовта! Защо Ерос Рамацоти загуби и двете жени на живота си?
5 (100%) 1 vote

Световна звезда в музиката, парий в любовта — на Ерос Рамацоти не му върви на любовния фронт и това е

Италианската суперзвезда Ерос Рамацоти за втори път претърпя провал в любовта. Само преди ден излезе новината, че певецът се развежда за втори път. Този път с 26 години по-младата от него Марика Пелегрини.

Любовната им история е като от сериал. Музикантът тъкмо се е измъкнал от кошмарен брак, първата му съпруга е попаднала в секта, а той трябва сам да се грижи за първородната им дъщеря. Певецът е загубил напълно надежда, че отново може да бъде щастлив, когато среща Марика Пелегрини — красиво момиче с коси като нощта и сини очи.

А най-хубавото е, че тя е пълна противоположност на първата му съпруга Мишел Хунцикер.

Ерос и Марика не се влюбват веднага един в друг, признават и двамата. Приятелството им постепенно прераства в любов и въпреки това певецът се страхува да се обвърже. Пет години двамата живеят като семейство без брак, преди той най-после да се реши да й поиска официално ръката. При това, след като вече имат една дъщеря — Рафаела Мария. През 2014 година двойката се жени, а година по-късно се ражда и така желания от Ерос син — Габрио Тулио на четири. Щастливият баща дори му посвещава песен, както прави и за двете си дъщери.

Ерос Рамацоти с втори провал в любовта сн. You Tube

Ерос Рамацоти с втори провал в любовта сн. You Tube

Колкото и да обича Марика обаче, Ерос обича повече музиката си. Постоянните концерти и участия ги разделят постепенно и преди дни двамата обявиха раздялата си. „Това бяха едни прекрасни 10 години. Заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме безкрайно щастливи. Направихме общ избор и връзката ни остава приятелска и сърдечна“, се казва в изявление на двойката пред италианската агенция „Ansa“. Интересното е, че певецът явно все още не е спрял да обича съпругата си. Той й посвети песента си „Siamo“, за която сподели, че е много специална за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар