Ще гледаме ли д-р Хинова в новия сезон на „Откраднат живот“?! (виж тук)

Ще гледаме ли д-р Хинова в новия сезон на „Откраднат живот“?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Деси Бакърджиева се снима в новите серии на „Откраднат живот“!

Деси Бакърджиева няма да почива това лято. Екранната д-р Лора Хинова ще снима новите серии на новия сезон на хитовата лекарска сага „Откраднат живот”.

Откраднат живот

В „Откраднат живот“ отново ще гледаме любимата д-р Хинова

Това призна самата тя в интервю за Vesti.bg. „От Дрийм Тийм Филмс ме поканиха да се включа в поредните 52 епизода на сериала. Започвам снимка и цяло лято, без почивка екипът на „Откраднат живот“ ще се посвети на новите епизоди. Който ще се изпълнени с много обрати, интриги, интересни и забавни истории.

Те са страхотен екип и съм много благодарна, че имат прекрасно отношение към мен. Много се вълнувам, защото героинята ми харесва.

Не съм предполагала, че образът на доктор Лора Хинова ще претърпи толкова голямо развитие и ще има толкова интересни обрати, за което съм благодарна от друга страна на сценаристите и на Христина Апостолова”, казва тя.

Бакърджиева признава още, че е мечтала за професията на пластичен хирург, а сега често я приемат като истинска докторка.

Деси Бакърджиева е позната на зрителя от участието си и в други топ ленти като „Стъклен дом”, „Фамилията”, Та и той” и още много роли в театъра.

Малцина знаят, че красивата актриса е също доктор, само че само че в сферата на научната информация и филмовата индустрия.

„Когато човек е наясно със себе си, а това е видно в поведението му, дори в начина на обличане – когато има своя специфичен чар, стил и самоуважение, той е красив. Но да не пропускаме факта, че всеки има различна представа за красотата и перфектността.

Важното е да изглеждаш добре, а за мен красотата е вътрешното състояние на духа и то се отразява и на тялото.

Излъчването или присъствието би могло да определи една жена, като перфектна или фатална, сексапилна, а може би лъчезарната усмивка я прави красива“, казва Деси Бакърджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар