Веселин Маринов: Готов съм пак да пея за ГЕРБ!

Гласувайте за статията
Прости ли Веселин Маринов на Бойко Борисов?

Помолен да коментира дубите на Бойко Борисов: „Не искам вече Веско Маринов да ми пее“, певецът споделя в интервю за „Уикенд“:
„И до ден днешен не мога да си обясня защо стана в такъв контекст. Не крия, че не ми стана приятно. По този начин Бойко Борисов подцени толкова много мое желание, труд и отношение към партията ГЕРБ, която наистина промени България“.

На въпроса дали би подкрепил отново ГЕРБ, Веселин Маринов отвръща: „Бих отишъл да пея на политическо мероприятие единствено за ГЕРБ, ако ме поканят някъде из страната. За мен ГЕРБ не е само Бойко Борисов. Премиерът каза личното си мнение за мен, но то не е споделяно от всички членове и симпатизанти на партията. Разбира се, уважавам мнението на Борисов. Той е една много голяма личност, която ще остане в историята на България с успехите си и с дългогодишното управление. Не ми стана приятно, че чух репликата му за мен, но това си е негова констатация, която аз не споделям“ – споделя Веселин Маринов на страниците на вестника.

„Почувствах се зле от отношението на премиера към Цветан Цветанов – така да се раздели с най-близкия си човек в партията, да го продаде заради неща, които не съществуват като проблеми“ – твърди в интервюто Веселин Маринов.

Веселин Маринов не е обиден на премиера

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар