Кейт Мидълтън и принц Уилям едва не провалиха кръщенето на Арчи

Кейт Мидълтън и принц Уилям едва не провалиха кръщенето на Арчи
5 (100%) 1 vote

Двамата са доста дистанцирани на снимките

Херцозите на Кеймбридж – Кейт Мидълтън и принц Уилям едва не провалиха едно от най-важните събития през отминалия уикенд – кръщенето на племенника им Арчи.

Привидно щастливото настроение на церемонията, е било помрачено от няколко дребни на пръв поглед факти.
Прави впечатление, че на снимките, които публикуваха официално от двореца, Кейт Мидълтън и принц Уилям имат доста странни изражения на лицата си.

Кейт Мидълтън

Двамата са доста дистанцирани на снимките

Почитателите на британското кралско семейство се запитаха дали Кейт Мидълтън и принц Уилям са консумирали нещо неприятно непосредствено преди снимките или им е било крайно неприятно да присъстват на церемонията.

Другото, което прави впечатление е, че двамата са били изключително дистанцирани (поне по време на снимките). Самата Меган Маркъл се е дръпнала в единия край на дивана. Вероятно е направила това, за да е по-далеч от Кейт.
Уилям пък стои на възможно най-отдалеченото разстояние от брат му.

Присъствието на сестрите на покойната лейди Даяна – лейди Джейн и лейди Сара, също са присъствали на събитието. При все, че мнозина определиха поканата на принц Хари към двете му лели като изключително мил знак, то със сигурност принц Чарлз и съпругата му Камила, не мислят по този начин. Мнозина смятат, че присъствието им, е сконфузило сериозно двойката, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар