Новата жена на шеф Манчев се крие упорито: Отказа да кумува на Деси Цонева! (виж тук)

Новата жена на шеф Манчев се крие упорито: Отказа да кумува на Деси Цонева! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Шеф Манчев крие половинката си, тя не иска да е в центъра на вниманието!

Новата половинка на шеф Манчев остава извън светлините на прожекторите. Очевидно по собствено желание. Оказа се, че в последния момент Деси Цонева сменя кумата си на сватбата.

шеф Манчев

Новата на шеф Манчев упорито крие самоличността си

И вместо новата изгора на шеф Манчев тя се спира на нейната близка приятелка Марго.

Знаем, че Иван Манчев, който е близък приятел на младоженеца Явор Стефанов, отдавна е списал в графика си кумуването в началото на юли.

По първоначален план като свидетелка в гражданското трябвало да се подпише и настоящата жена на готвача.

Мистериозната дама обаче отказва да стане публично известна. Пред онлайн изданието Дир.бг самата Деси признава, че смяната на кумата се наложила в последния момент.

„Кумата се смени в последния момент. Решихме, че е по-резонно да е моята най-добра приятелка Марго. Пък и жената до Иван не иска никаква публичност и това щеше да я натовари“, разкрива журналистката, пише вестник „България Днес“.

На скромното тържество през уикенда присъстват едва шепа хора. Въпреки това Деси Цонева е с разкошна булчинска рокля, която не пропуска да покаже на феновете си в Инстаграм.

Същинската сватба ще бъде в началото на юни другата година. Като за нея влюбените са планирали нещо наистина тържествено и невиждано досега у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар